ERC Mataró presenta la seva candidatura per les municipals

Esquerra Republicana de Mataró ha presentat la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Una candidatura que compta amb la participació de ciutadans i ciutadanes d’origen divers, provinents de diferents àmbits professionals, coneixedors, segons expliquen els republicans, de la realitat de tots els barris de la ciutat. Una llista que també destaca pel que Esquerra anomena “cremallera”, concepte que implica que, estrictament, darrera de cada home hi va una dona i a l’inrevés. Francesc Teixidó és l’alcaldable d’Esquerra Republicana a Mataró.

La presentació de la candidatura d’ERC per les municipals va tenir lloc divendres a la Biblioteca Antoni Comas. A banda de desgranar els noms que l’acompanyaran a les llistes, Francesc Teixidó també va fer unes pinzellades sobre quina és el model de ciutat que vol implementar per Mataró. Un model que, segons Teixidó, per una banda vol aconseguir recuperar la il·lusió de la ciutadana, i d’altra, fer que Mataró torni a ser la referència econòmica, comercial i cultural del Maresme.

Una llista en què també repeteixen els actuals regidors republicans Anna Salicrú, de número 2, Joaquim Camprubí, de número 3, i Ignasi Bernabeu, número 7. Una llista en què, entre d’altres, també incorpora l’expresidenta de l’ANC a Mataró Rosa Guanyabens com a número 4, Carles porta, membre del Jovent Republicà, de número 5 o Soraya El Farhi, membre de l'Associació Cultural Al-Ouhada de Mataró, com a número 6. Alfons Palacios, president nacional de Moviment d’Esquerres, tancarà la llista després que els republicans i MES hagin tornat a acordar concorre en coalició per a les municipals a Mataró, igual que van fer el 2015.

 

Informa: M.Rodríguez/S.Ruiz