ERC Mataró escalfa motors per la campanya electoral de les municipials

Esquerra Republicana de Catalunya escalfa motors de cara a les eleccions municipals de 2019 amb un acte celebrat divendres amb la presència del seu alcaldable, Francesc Teixidó, i també de Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Durant l’acte, Teixidó ha traçat les línies d’actuació que seguirà des d’ara fins a les eleccions amb especial èmfasi amb el comerç, el turisme o l'economia municipal, entre d'altres. Teixidó ha atacat al govern socialista d'"embobrir" la ciutat i no haver tirat endavant accions concretes de millora. A més, ha transmès la seva intenció de fer de Mataró una sola ciutat. Això és el que dóna sentit, assegura, al lema “L’Alcalde de Tothom”, que diu ha de servir per escoltar i parlar amb tots els ciutadans.

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha assistit a l’acte per donar suport a la candidatura de Teixidó i ha assegurat que la de Mataró és una bona oportunitat de canvi. Diu que el partit hi abocarà totes les seves forces perquè, si les eleccions municipals són un presagi de les autonòmiques, la majoria independentista al Parlament s’ha de conservar.

A 7 mesos justos de les eleccions municipals, Teixidó ha parlat amb els ciutadans durant aquest acte per preguntar-los en què creuen que s’ha avançat durant els últims anys a la ciutat. Teixidó ha rebut el suport de bona part dels alcaldes republicans de la comarca que han fet acte de presència durant l'acte.

Informa: M.Gómez / L.Barroso / J.Peñaranda

Tags: