ERC inclou presència mataronina a la permanent comarcal i al consell nacional del partit

Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme ha renovat la presidència conjuntament amb l’equip permanent comarcal que té el partit en aquesta zona. Una renovació que arriba després del Congrés Comarcal que ha celebrat el partit republicà a principis del mes de febrer a Mataró. En aquest Congrés s’ha determinat la presència mataronina en alguns dels càrrecs principals: Anna Salicrú és la nova secretària de l’àmbit de Grans Ciutats, tot i que ara era vocal de Mataró al partit, i Sergi Penedès és ara conseller nacional. Salicrú considera que el seu càrrec significa fer un pas endavant per impulsar, diu, la força d’Esquerra Republicana obtinguda als resultats de les eleccions municipals del 2019.

La militància del partit ha recolzat la candidatura ‘Maresme Seguim’, encapçalada per Josep Pena, el president de la Federació Comarcal d’ERC al Maresme. Pena continuarà al capdavant després d’agafar el relleu ara fa 2 anys a Mònica Palacín. El projecte aposta per potenciar el partit i fer-lo decisiu al Maresme i té la voluntat de continuar amb la feina feta fins al moment. Tot i això, la candidatura arriba renovada de persones que, segons Anna Salicrú, tenen molt de talent, hi ha més dones que homes i es distribueixen territorialment al llarg de tot el Maresme.

A més de Sergi Penedès escollit conseller nacional del partit, també s’ha seleccionat a Laia Martín, regidora d’Arenys de Mar i Joan Mora, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres.

Informa: M.Gómez / L.Sanmiquel / J.Monfort

Tags: