×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

ERC demana resposta per cada un dels 300 desperfectes que consideren que hi ha a la ciutat

Les més de 300 queixes que la formació d’Esquerra Republicana ha recollit des de l’1 de setembre sobre desperfectes o punts de la ciutat que consideren que estan en mal estat, han estat presentades al govern municipal aquest dilluns. El partit polític ha portat en paper els 300 punts de la ciutat que han detectat dins la iniciativa ‘Mataró Deixada’ que van impulsar ara fa un mes. A través d’un mapa virtual van situar forats a l’asfalt, panots trencats, senyals de trànsit caigudes, pilones trencades o llambordes plenes de vegetació. Unes incidències que ara demanen al govern que solucioni o doni resposta en un termini de 15 dies.

Esquerra Republicana ha decidit presentar aquesta iniciativa coincidint amb el 12 d’octubre. Asseguren que per ells aquest dia ha estat com qualsevol altre i insisteixen amb què no tenien res a celebrar.

Esquerra ja havia portat la campanya al Ple Municipal i la regidora d’Espais Públics i Equipaments Municipals, Elizabet Ruiz ja va explicar que durant el confinament s’havia alterat la feina de la brigada i que durant aquest període només s’havien pogut atendre incidències greus. Un cop passat aquest temps, segons la regidora es va començar a recuperar la normalitat prioritzant les incidències que suposaven un perill per a la seguretat.

Informa: M.Gómez / P.Villà