ERC acusa el govern d'ignorar la comissió específica i negociar directament amb Mataró Parc

ERC demana més transparència al govern municipal. La formació acusa els socialistes d'ignorar la comissió específica creada per treballar la possible ampliació del Mataró Parc i tirar pel dret en les negociacions amb els promotors del Centre Comercial. Tot i convidar, el passat mes de juliol, a la resta de formacions a treballar de forma conjunta en una taula, des d'esquerra denuncien que s'han estat traçant acords de forma directa amb  Mataró Parc, sense comunicar-ho ni tenir en compte l'opinió de la resta de partits.

Aquesta comissió es va reunir per primera vegada abans de vacances i aquest proper divendres tindrà lloc la segona trobada. Una denúncia, que des de la formació expliquen, va més enllà d'aquest cas en particular i es pot fer extensiva a molts altres temes de ciutat, sobre els quals es consideren desinformats.

En relació al cas de Mataró Parc, ERC presentarà una proposta de resolució sobre el model comercial de la ciutat. En aquest sentit la formació defensa un model equilibrat entre la gran superfície comercial i el comerç urbà.

 

Informa: A.Gual