En marxa les obres de la plaça de Joan XXIII al barri de Rocafonda

L’alcalde, David Bote, acompanyat pel regidor d’Espais Públics, Miquel Àngel Vadell, van visitar ahir les obres de la plaça de Joan XXIII, una de les actuacions emmarcades en la Llei de barris a l’àmbit de Rocafonda-El Palau-Escorxador. Els treballs van iniciar-se el 24 d’octubre i ja s’han enderrocat els murs perimetrals i s’ha començat a rebaixar el desnivell de la plaça.

La urbanització de la plaça de Joan XXIII és una de les inversions del Projecte d’intervenció integral de Rocafonda-El Palau-Escorxador, subvencionat al 50% per la Llei de barris de la Generalitat.

La plaça tindrà una zona de jocs infantils i també disposarà d'un espai de jocs adaptats per a nens amb diversitat funcional. L’àrea infantil estarà inspirada en l’estil pictòric de Joan Miró, el pintor català que dóna nom al carrer situat a la part inferior de la zona verda. Així queda recollida la proposta presentada per veïns de la zona en el marc del projecte d’urbanització de la plaça, que està en obres des del mes passat. 

El projecte contempla també ampliar voreres o directament urbanitzar i integrar dins la plaça els trams dels carrers que l’envolten. Les obres d’urbanització i el cost dels jocs infantils, sumen un cost de 60.499,40 € (IVA inclòs).

Informa: M. Mir

Tags: