En Comú Podem Mataró presenta oficialment la seva llista per a les municipals

Presentada oficialment la candidatura d’En Comú Podem a Mataró. Després d’un procés de transició, finalment l’espai dels Comuns i Podem es presenten junts a les properes eleccions municipals. Així, el candidat a l’alcaldia i cap de llista Sergi Morales, de Catalunya en Comú, va acompanyat en la segona posició per Sarai Martínez, escollida en el si del procés d’elecció interna de Podem a Mataró. Martínez ha volgut destacar que, per fi després de més de 30 anys, ha tornat la unitat de l’esquerra a Mataró. Per la seva part, l’alcaldable per En Comú Podem a Mataró, Sergi Morales, assegura que surten a guanyar posant el ciutadà al centre del relat.

L’acte ha comptat amb la presència de l’Eurodiputat Ernest Urtasun així com la líder de Catalunya en Comú - Podem Jèssica Albiach. Urtasun ha posat èmfasi a les properes eleccions generals al Congrés, creu que hi ha en joc un retrocés de trenta anys pel que fa als drets de la ciutadania. En la mateixa línia s’ha expressat la màxima responsable de Catalunya en Comú-Podem Jèssica Albiach.           

A més de Sergi Morales i Sarai Martínez els primers deu llocs de la llista són per a Alejandra Lara, Óscar Monroy, M. Carmen Carrión, Miquel Canal, Marta Castillo, Antonio Ruiz, Regina Teruel i Carolina Huelva.

Informa: O.Debat/J.Masriera