En Comú Podem Mataró i Podemos Catalunya han celebrat aquest 15 de maig, 8 anys de recorregut polític

Repartint informació a peu de carrer en un dia molt especial.

D'aquesta manera començava En Comú Podem Mataró la celebració dels 8 anys de recorregut que Podemos iniciava un 15 de maig de 2011. Dos partits que en aquestes municipals van de la mà, encapçalats per Sergi Morales i que es presenten amb el mateix objectiu amb què van néixer "que la ciutadania se senti representada".

L'alcaldable d'En Comú Podem Mataró, Sergi Morales ha aprofitat l'excepcionalitat d'aquest dia per presentar la seva proposta d'Educació. Proposta que des del partit aclareixen és "essencial i principal" en el seu programa, ja que Mataró "esdevé un referent a nivell de Catalunya, on totes les escoles bressol són municipals".

És per això que el partit assegura que la prioritat és "que tothom aconsegueixi una plaça" i que en un futur es converteixi en possible "una tarifació social en funció de la capacitat econòmica de les famílies." De moment, Sergi Morales aclareix "es presenten amb moltes ganes i il·lusió".

A la trobada també hi ha fet acte de presència la número dos a la llista, Sarai Martínez i la número tres, Alejandra Lara.

Que han qualificat el partit com la millor "opció de les esquerres progressistes".