×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

En Comú Podem Mataró aposta per millorar l'atenció primària, un nou sociosanitari i l'autonomia de l'Hospital

En Comú Podem Mataró assegura que negociarà l’ampliació dels Centre d’Atenció Primària de Cirera- Molins i de Rocafonda. Afirmen que la gestió ha de ser ràpida i que cal dotar aquests centres  dels recursos necessaris. Aquesta és una de les moltes mesures que avui ha explicat la formació d’En Comú Podem. Entre d'altres, destaca la creació d’un nou centre sociosanitari per a la comarca, que segons la número 5 d’En Comú Podem Mataró, Mari Carmen Carrión, ja té els terrenys definits. A la llista de propostes, també cal sumar-hi un nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària.

Entre les noves propostes, destaca l’interès d’En Comú Podem perquè no es desmantellin les actuals instal·lacions de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i aconseguir que l’Hospital de Mataró tingui autonomia en la seva gestió i estigui econòmicament ben dotat.

En Comú Podem Mataró també vol incrementar un 30% el pressupost municipal dedicat a les polítiques socials en funció de l’estat d’emergència. Expliquen que volen planificar cada una de les polítiques i fer minvar les desigualtats socials. Per això, segons Carrión, treballaran per millorar la qualitat de l’aigua i l’aire, reduir la contaminació acústica i la creació d’un servei municipal d’odontologia que funcioni de manera similar al què s’ha impulsat a Barcelona.

M.Rodríguez / J. Peñaranda /L.Fernández