×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

En Comú Podem diu que els Pressupostos suposarien 2.000 milions per a Catalunya

En Comú Podem

Unidos Podemos - En Comú Podem - En Marea recórrer el territori per explicar el projecte de pressupostos que negocien amb el govern del PSOE i que necessita més suports d'altres partits al Congrés per a ser aprovat.

Així, Lucía Martín, portaveu d'En Comú Podem al Congrés, ha estat dilluns a Mataró juntament amb la regidora del municipi Sarai Martínez per explicar les oportunitats que s'obren amb l'acord de Pressupostos Generals de l'Estat. Especialment per a Catalunya ja que, segons, Martín, els pressupostos suposarien 2 mil milions d'euros directes per a les polítiques de la Generalitat.

La representant de Catalunya en Comú a Mataró Saray Martínez recalca que l'objectiu és fer front a la austeritat imposada els últims anys pel govern del Partit Popular. Destaca la pujada del salari mínim fins als 900 euros.

Regular el mercat de lloguer, vincular les pensions a l’IPC  i la pujada del salari mínim són alguns dels punts més destacats de l'acord.

Informa: O.Debat/ L.Barrosso/ J.Masriera