×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

En Comú Podem commemora els 40 anys dels ajuntaments democràtics

Sota el lema "Venim de lluny i anem més lluny encara" En Comú Podem Mataró va celebrar aquest dissabte un acte per commemorar els 40 anys dels primers ajuntaments democràtics a l'abril del 79'. Un acte que va reunir a les diferents forces que aglutinava en aquell moment el PSUC i que va comptar amb parlaments de persones que van formar part de les diferents candidatures a Mataró, des d'aquell any 79 i fins a dia d'avui. Sergi Morales, cap de llista per En Comú Podem Mataró a les properes eleccions municipals va voler remarcar certs paral·lelismes entre el PSUC d'aleshores i la formació que actualment representa. Afirma que molts d'aquells partits que es van desvincular del PSUC per agafar un altre camí tornen a estar junts ara sota el paraigües d'En Comú Podem.

L'acte va reunir a diferents militants històrics de partits vinculats al PSUC. Es van exposar les llistes de les diferents candidatures presentades en les diferents eleccions municipals des del 79 i també durant la presentació es van ensenyar fotografies de membres del PSCU durant aquest primer ajuntament democràtic i de la seva evolució.

Informa: A.Gual