En Comú Podem arriba al consistori amb 2 regidors sent la 3a força més votada

La coalició de En Comú Podem arriba al consistori per primera vegada sent la tercera força més votada amb un 7% de vots i 2 regidors a l’ajuntament, lluny però dels 5 que s’havia marcat com a objectiu. La formació esperava sumar el gruix de vots que en les darreres eleccions van aconseguir els comuns i Podem.

Un cop escrutats tots els vots Sergi Morales, cap de llista de En Comú Podem, ha comparegut davant el prop d’un centenar de persones que s’aplegaven a la seu electoral. Morales ha donat les gràcies per tot el suport rebut i en especial als 3.744 votants que ha tingut la formació en aquesta nit electoral.  El número 1 ha  felicitat públicament a David Bote per la seva victòria i ha recordat que, tot i que no han obtingut el resultat que esperaven, es mostren contents per ser la tercera força al consistori. Ha llançat una missatge clar cap als socialistes, deia “ Mataró és avui una ciutat més d’esquerres que mai.

Morales ha acabat la compareixença fent èmfasi en el fet que la dreta i la ultradreta finalment ha quedat fora del consistori.

 

Informa: J.Peñaranda