Els socialistes de Mataró celebren el seu 40è aniversari

El PSC de Mataró no es pot permetre perdre les properes eleccions. Així ho ha assegurat el primer secretari dels socialistes al Maresme Xesco Gomar, en el marc de la celebració del 40è aniversari del PSC de Mataró. Una cita que ha tingut lloc aquest divendres a la Nau Gaudí i que ha comptat amb la presència de l'històric socialista Raimon Obiols. Tal com ha detallat Xesco Gomar l'objectiu ha de ser guanyar les properes municipals i aconseguir més recolzament que als comicis del 2015.

El fet d'aconseguir més suport a les properes eleccions ha de servir segons Gomar per evitar situacions com la que es van produïr al darrer ple extraordinari de pressupostos. Segons ha detallat "per capricis" d'algunes formacions, la ciutat no pot comptar amb certs projectes  perquè no s'han pogut tirar endavant els pressupostos. 

Durant l'acte que s'ha celebrat a la Nau Gaudí s'ha presentat un text de Ramon Salicrú, titulat “Els socialistes a Mataró: dels orígens al 1978”. El llibre fa un repàs des del 1886, moment en què s'origina la primera Agrupació Socialista Mataronina fins al Juliol de 1978, quan va tenir lloc el Congrés Fundacional del PSC.