Els populars dediquen 30 propostes del programa a temes socials

Gent gran, educació, habitatge i joves. Aquestes són les temàtiques que el Partit Popular planteja com a prioritàries en matèria social pel proper mandat. De fet, de les 100 propostes que posen sobre la taula en el seu programa electoral, 30 les dediquen al què ells han anomenat “temàtiques socials”.  És per això que destaquen la feina de la gent gran de la ciutat i la consideren la “gran xarxa social”. Plantegen com fer la vida més fàcil a les persones dependents i ajudar a la gent gran activa a tenir més comoditats, desenvolupar més activitats, entendre com s’organitzen i quins serveis necessiten.

L’alcaldable de la formació a Mataró, José Manuel López, destaca la importància de posar al dia el Carnet Blau. També parla de l’habitatge i assegura que cal incentivar la posada en lloguer dels pisos buits dels petits propietaris de la ciutat i recorda la importància del jovent mataroní, que creuen que no està ben format i que cal apostar així, pel Centre de Formació Professional Integral.

Els populars preparen un gran acte pel dimecres a les set de la tarda on s’espera la presència del diputat al Congrés, Adolfo Suárez Illana.

M.Gómez / P.Villa