Els alcaldes del Maresme es reuneixen amb Miquel Buch per parlar de seguretat

La seguretat és un tema que preocupa especialment als alcaldes i alcaldesses del Maresme i del país. És per això que avui a la tarda, el Conseller d'Interior, Miquel Buch, ha assistit al Consell Comarcal del Maresme en una reunió amb els batlles de la comarca per afrontar aquesta qüestió. Durant la trobada s'ha fet un seguiment de l'evolució dels robatoris al Maresme i s'ha posat sobre la taula la possibilitat de crear una Junta Comarcal de Seguretat. Un organisme que finalment no ha prosperat i que es tornarà a debatre més endavant.

Els alcaldes i alcaldesses han traslladat les seves preocupacions i necessitats al Conseller. Pel que fa a Mataró, l'alcalde David Bote, ha demanat més efectius policials, un pla específic per combatre la delinqüencia i una millor coordinació entre cossos.

A més David Bote, a micròfons de Mataró Audiovisual, ha revelat una proposta que pretén portar al ple en els propers dies: demanar màxima unitat al consistori per exigir un canvi de lleis que eviti que els lladres acabin delinquin. 

Arran dels robatoris produïts a les escoles i a Mataró, l'Ajuntament ha tirat endavant diferents iniciatives per així intentar millorar la seguretat de la ciutat. Per exemple, s'han augmentat les inversions en la matèria, s'han revisat contractes amb companyies de seguretat i s'ha reforçat la presència policial.

Informa: L.Sanmiquel