Elizabeth Ruiz pren possessió del càrrec de regidora a l’Ajuntament

Elisabeth Ruiz

La socialista Elizabeth Ruiz ha pres possessió de l’acta de regidora a l’Ajuntament de Mataró en aquest ple de juliol. Entra al consistori en substitució del desaparegut regidor Joan Vinzo, que va morir a principis del mes de juny. La seva entrada ha provocat alguns moviments al Saló de Sessions com la incorporació del regidor de Serveis Centrals, Juan Carlos Jerez, a la taula presidencial a l’esquerra de l’alcalde Bote. Ruiz s’ha situat a la segona línia de la bancada, darrera dels seus companys de partit Miquel Àngel Vadell i Marisa Merchán.

En relació a aquesta incorporació el Ple Municipal ha aprovat que Ruiz sigui a partir d’ara la representant de l’Ajuntament en diferents organismes com la Fundació El Maresme, el Consorci Sanitari del Maresme, TiC Salut i la Xarxa Local de Consum.  

La sessió plenària també ha aprofitat per aprovat la modificació de la composició de la Comissió Informativa d’Acció Social que la presidenta és la regidora Marisa Merchán i a partir d’ara la suplent serà la pròpia Elizabeth Ruiz.  Després de la seva presa de possessió també s’ha determinat la seva retribució com a tinenta d’alcalde en règim de dedicació exclusiva.

Informa: M.Gómez/ C.Mora/ O.Debat