El PSC replica les queixes per l’horari del ple sobre la sentència del procés

psc replica ple
Foto: Mataró Audiovisual

El PSC ha respost aquesta tarda a les queixes d’Esquerra-MES i Junts per Mataró, que critiquen la decisió del govern municipal de convocar el ple extraordinari sobre la sentència del Tribunal Suprem demà dimecres 23 d’octubre a les 9 del matí. 

En un fil a les xarxes socials el Partit Socialista de Catalunya a Mataró, principal grup de govern, assegura que no hi ha cap vinculació política amb la data i l’horari de la sessió plenària i, també remarca, que no està incomplint cap normativa organitzant un ple a les 9 del matí de demà.

D’altra banda recorden que a la comarca, hi ha diversos municipis governats per Esquerra o Junts  que han convocat el ple extraordinari de rebuig a la sentència del procés a la mateixa hora que a Mataró, demà al matí. És el cas, per exemple, de Caldes d’Estrac, governat per Esquerra amb Rosa Pou a l’alcaldia i que celebra el ple demà a les 8 del matí o Santa Susanna, on hi ha l’alcalde de Junts Joan Campolier, i que demà farà aquest ple extraordinari a dos quarts de dues.

Informa: O.Debat