El PSC Maresme crida a no votar en una assemblea de socis

El Partit Socialista ha celebrat una assemblea oberta a la seva seu de Mataró per explicar als militats i simpatitzants socialistes quina és la situació actual del país. L’objectiu, segons explica la diputada al parlament, Alícia Romero, és recordar a tots els ciutadans que no vagin a votar aquest proper diumenge, 1 d’octubre, perquè no poden legitimar ‘una bogeria’. De fet, segons Romero, la intenció dels socialistes és transmetre calma i fer veure que dialogar i les garanties democràtiques són l’únic camí per resoldre els problemes que hi pugui haver entre Catalunya i Espanya.

El PSC es manté ferm en la seva posició de no votar sense garanties. En l’assemblea oberta han participat el president del partit a la comarca, Xesco Gomar, l’alcalde de la ciutat, David Bote i l’expresident del Parlament Europeu, Josep Borrell. Segons l’expresident, el referèndum és una violació absoluta de les nostres lleis i creu que la única finalitat que té és provocar més conflicte.

Preguntats pel govern municipal, tant Borrell com Romero asseguren que el més lògic és que tan PSC com Convergència mantinguin el pacte, perquè l’objectiu és treballar en favor de la ciutat. De fet, Romero afegeix que no es poden permetre posar en risc l’estabilitat de Mataró només per uns interessos concrets.

Informa: M.Rodríguez / M.Gómez