El PSC ha guanyat a tots els barris excepte el Centre i l’Eixample

El PSC es va imposar ahir a la nit en deu dels dotze barris que conformen Mataró. Els dos únics barris on la victòria no va ser socialista va ser al Centre i a l’Eixample, on ERC-MES va ser la primera força destacada. Tant al Centre com a l’Eixample, però, la candidatura encapçalada per David Bote va ser la segona força més votada. Una situació que es produeix també a la inversa: ERC-MES va ser la segona força més votada en tots els barris, excepte en els dos on va guanyar.

En la majoria de barris on el PSC va guanyar ho va fer amb claredat, excepte a Palau-Escorxador on la pugna amb els republicans es va decidir per un 8% dels vots. La victòria amb més diferència la van aconseguir a Cerdanyola Sud i la Llàntia, on van obtenir un 58’98% i un  58’58% dels vots respectivament.

En Comú Podem Mataró va ser la tercera força a La Llàntia, Cirera, Peremàs, Molins-Torners i Rocafonda. En aquests mateixos barris, Ciutadans va ser la quarta força més votada. El partit liderat per Cristina Sancho, en canvi, va ser la tercera formació més votada a Cerdanyola Nord, Cerdanyola Sud, Pla d’en Boet i Vista Alegre. En aquests barris a més de Palau-Escorxador, el partit encapçalat per Sergi Morales va ser quarta força.

Junts per Mataró va obtenir els seus millors resultats a l’Eixample, Centre i Palau-Escorxador, on va ser tercera força.