EL PSC creu que és un error que CiU trenqui el pacte de govern per motius nacionals

El PSC Mataró creu que és un error que el grup municipal de CiU a Mataró trenqui el pacte de govern local per motius nacionals. El primer secretari del PSC a la ciutat, Juan Carlos Jerez, i la portaveu del grup municipal dels socialistes, Núria Moreno, han valorat aquest migdia la sortida dels socis de govern. Jerez i Moreno ha desmentit les acusacions de CiU sobre l'alcalde de Mataró, David Bote, en relació al referèndum de l'1 d'octubre. En aquest sentit, Jerez ha remarcat que creu que és un error que se'ls vulgui excloure de les institucions per no ser independentistes. El primer secretari socialista també ha assegurat que en un moment on tothom parla de diàleg i medició, la política mataronina va en el sentit oposat. 

A partir d'ara, la voluntat del grup municipal és de seguir pactant acords amb totes les formacions de la consistori per tirar endavant el dia a dia de la ciutat. Jerez també ha explicat que el trencament del pacte els permetrà aplicar mesures més properes amb la seva ideologia política.

Un dels primers punts que intentaran esclarir els socialiestes és si els projectes inicitats amb CiU, com les ordenances fiscals o el projecte 2021, es mantenen vigents tot i el trencament del pacte de govern.

Informa: S.Ruiz