El PSC acusa als partits locals de “crear blocs” al consistori

Núria Moreno, portaveu del grup municipal del PSC

Picabaralla dins del consistori amb el Partit dels Socialistes i Convergència i Unió. Segons els socialistes a la ciutat s’estan utilitzant les Declaracions Institucionals que es porten a les Juntes de Portaveus per buscar “tacticisme polític” i “crear blocs” de divisió entre partits que, asseguren, és el reflex de la divisió que existeix entre ciutadans. El PSC acusa als partits independentistes d’aquesta separació i diuen que no se senten còmodes amb l'actuació d’aquests grups en el posicionament i proposta de les declaracions institucionals. 

El principal líder de l’oposició, Joaquim Fernández, respon contundentment a les paraules de Moreno assegurant que fan política perquè els ciutadans els han votat. Creu que els blocs es van formar amb l’aplicació de l’article 155 a Catalunya i demana als socialistes que governin per tots “sense complexes”.

Les declaracions d’ambdós grups van tenir lloc aquest dimarts en la compareixença sobre les Declaracions Institucionals que es va produir després de la Junta de Portaveus.

 

Informa: M.Gómez