El PP es defensa de la denúncia de la PACC

El líder del Partit Popular de Mataró, José Manuel López, ha comparegut aquest matí arran de la denúncia de la PACC per injúries i calúmnies en relació a un tuit sobre el desnonament del passat 14 de març. Durant la compareixença, López ha reconegut que el pis no era propietat d’un particular, com esmentaven en el tuit, sinó d’una immobiliària relacionada amb un fons d’especulació. Una errada, segons López, causada per una mala informació que havien rebut. Ha assegurat que la venda del pis estava emparaulada a un veí del mateix bloc, tot i que la informació que van rebre era que la venda ja s’havia efectuat. El cap del grup municipal del PP també ha explicat que, segons se’ls hi va explicar als grups municipals a la comissió informativa d’acció social, Serveis Socials de l’Ajuntament va oferir-li una alternativa a l’afectada, que va rebutjar perquè tenia un altre lloc per anar a viure. És per això que López assegura que el pis es trobava buit en el moment en què van arribar els Mossos d’Esquadra i, per tant, no era un desnonament sinó que “van evitar una ocupació”. 

López també ha explicat que de moment no tenen constància oficial de la querella i que quan rebin la notificació estudiaran de quins delictes se’ls acusa. Tot i això, segons el cap del grup municipal no es tracta d’una denúncia per injúries i calúmnies com va explicar la PACC sinó una denúncia política ja que un dels detinguts formava part del Jovent Republicà. 

Durant la compareixença, José Manuel López també ha assegurat que demanaran a l’Ajuntament que s’investigui si els treballadors municipals que van ser presents durant el desnonament van rebre insults, com assegurava el PP en la mateixa piulada, i que si és cert actuï en conseqüència per vetllar pel benestar dels treballadors municipals.

Informa: S.Ruiz