El PP denuncia que hi ha delinqüència juvenil a Rocafonda i reclama solucions

El grup municipal del Partit Popular reclama solucions per resoldre la delinqüència juvenil de Mataró. Una problemàtica que segons el portaveu dels populars, Jose Manuel López, s’accentua al barri de Rocafonda. Entre els casos que denúncia el grup municipal, hi ha des d’estrebades de bosses de mà fins a robatori de peces de cotxes, que segons López els mateixos veïns han recuperat a través d’una botiga de reciclatge de peces de vehicles del barri. Uns fets que assegura que no succeeixen només durant la nit, sinó que també passen a plena llum del dia. Tot i això, segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, ni la Policia Local ni els Mossos d’Esquadra compten amb suficients dades objectives per parlar d’un fet generalitzat. López, però, reclama que tant si és un fet puntual o no s’ha de posar remei a la problemàtica.

Segons López, durant el segon semestre del 2018 han augmentat les actuacions policials derivades de les denúncies dels veïns. El portaveu dels populars creu que aquest augment s’ha produït per les actuacions que hi ha hagut durant l’any a altres punts de la ciutat que han traslladat el problema a Rocafonda. 

Entre d’altres solucions, Jose Manuel López reclama un augment de la vigilància policial al barri. En cas de no produir-se, el portaveu dels populars al consistori assegura que els veïns del barri tenen la intenció d’organitzar patrulles veïnals per millorar la seguretat de la zona.

Informa: S.Ruiz