El PP de Catalunya aposta per recuperar representació a Mataró

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, assegura que el partit tornarà a tenir representació a l’Ajuntament de Mataró a les eleccions municipals del 2023. Així ho va assegurar ahir en una trobada que va fer amb els militants del PP de Mataró, on també es va presentar de manera oficial la nova junta local del partit encapçalada per Marco Fernàndez. Un acte en què també hi va assistir el president del PP de Barcelona, Óscar Ramírez. El president dels populars de Catalunya assegura que la nova junta posarà el focus en resoldre els problemes de la ciutadania i no “en projectes ideològics que només fan que dividir”. Un aspecte que juntament amb la serenitat i el seny creu que són claus perquè el partit torni a tenir representació al consistori.

El nou president del Partit Popular de Mataró, Marco Fernàndez, va afirmar que han après dels errors que els va portar a no entrar a l’Ajuntament a les eleccions municipals del 2109. És per això que va assegurar que per als propers comicis tornaran a créixer i va posar d’exemple el creixement d’ERC entre el 2011 i el 2015, quan els republicans van passar de no tenir representació al consistori a treure quatre regidors. A més, el nou president local dels populars va assegurar que es veuen governant l’Ajuntament el 2023.

Durant la trobada també es va reconèixer la tasca feta per l’expresident del PP de Mataró, Jose Manuel López, al capdavant de la formació durant gairebé 20 anys.

 

Informa: S.Ruiz/ E.Andrés