El Ple aprova l'ordenació i dinamització dels polígons

Posar les bases per a la recuperació i la facilitació de les activitats industrials de la ciutat és un dels objectius de la modificació puntual del Pla general d’ordenació relatiu a les condicions d’ús de les activitats industrials i terciàries als polígons. L’aprovació inicial d’aquesta modificació va prosperar al Ple Municipal amb tots els vots a favor i tan sols l’abstenció del grup municipal de CiU. Aquest canvi pretén incentivar a les empreses a apostar pels polígons de la ciutat i, a l’hora, dinamitzar el comerç del centre transportant dins de Mataró activitats que es fan a fora. Tot plegat, facilitant, a través d’aquesta modificació, la creació de locals més petits i que cadascun d’ells pugui comptar amb una activitat diferent.

A partir d’aquesta votació s’obra un període d’al·legacions de 30 dies en el que partits, sindicats o persones a títol individual podran dir-hi la seva.

Un Ple Municipal en el que s’esperava també l’aprovació del Codi de Conducta i Bon Govern de l’Ajuntament de Mataró tot i que a últim moment es va retirar de l’ordre del dia.

 

Informa: M.Gómez