El PDeCAT utilitzarà la fórmula “Junts per” a les municipals de 2019

El PDeCAT es presentarà a les municipals de 2019 sota les sigles JuntsX Mataró o Junts x Catalunya. La candidata a l’alcaldia serà Míriam Nogueras si res no varia en l’assemblea que tindrà lloc aquest vespre.

Junts per Mataró o Junts per Catalunya. Aquests són un dels dos noms amb que el PDeCAT es presentarà a les eleccions municipals de 2019.

Aquesta és l'aposta de l'executiva local que es tractarà aquesta nit juntament amb el nom del candidat a l'alcaldia de Mataró. El president del partit a Mataró Alfons Canela entén que, no es pot deixar enrere i s'ha de donar legitimitat als resultats del 21D i la presidència escollida per Puigdemont.

Pel que fa a la possibilitat d'una llista unitària entre les forces sobiranistes que demana part de la societat civil a partir de la Plataforma "A Mataró, per la República, posem-nos d'acord", Canela creu que és necessària i que, el seu partit, té gent preparada per a encapçalar aquesta llista.

Si no hi ha un canvi d'última hora, la candidata proposada per a liderar el projecte de cara a les municipals de 2019, serà Míriam Nogueras. Actual diputada al Congrés pel PDeCAT, fa uns dies va ser a Mataró per presentar esmenes a la plaça gran dins dels Pressupostos Generals de l'estat.

Informa: O.Debat