El PDeCat de Mataró es posiciona a favor d'una llista unitària

Junts per Mataró mostra el seu recolzament a la iniciativa “Mataró per la República”. Així ho ha expressat la direcció del PDCat a Mataró a micròfons de Mataró Audiovisual. El seu president, Alfons Canela, ha posat en valor aquesta iniciativa i ha destacat, que la quantitat de firmes recollides, demostren que la ciutadania veu amb bons ulls la possibilitat d’una llista unitària de cara a les municipals. Tot i la possibilitat d’una coalició post electoral entre les forces independentistes, Canela ha reivindicat l llista unitària, per tal de facilitar que una llista independentista sigui la més votada i per tant poder optar de forma més fàcil a l’alcaldia.

Des de la formació no es pronuncien sobre com hauria de ser aquesta llista, que afirmen s’hauria de posar a debat, de forma conjunta amb ERC o fins i tot la CUP, que serien les altres formacions que podrien passar a formar part d’aquesta llista unitària. Explica que per ara, encara no hi ha hagut reunions oficials amb altres partits, tot i que si trobades oficioses, en les que aquesta possibilitat s’ha posat al damunt la taula.

Des del PDCat i a l’espera de que es conegui si finalment aquesta llista unitària per a les propers municipals es concreta o no, segueixen preparant el seu programa. La formació va escollir fa diverses setmanes a Míriam Nogueras com a candidata per presentar-se com a alcaldable sota la marca de “Junts per Mataró”

 

Informa: A.Gual