El pas subterrani de la Ronda Barceló, més a prop

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, mostra el seu ferm compromís en poder tirar endavant el pas soterrani que hauria d’unir la ronda Barceló i el passeig marítim Un projecte del que se n’ha parlat de forma recurrent i que avui ha estat un dels temes que s’han tractat durant la trobada entre Cunillera i l’alcalde de la ciutat David Bote. De fet, la delegada del govern ha visitat personalment la zona on s’hi hauria d’instal·lar aquest pas soterrani, alhora que ha explicat, que ja hi ha una taula de treball prevista per tal de tirar endavant el projecte el més aviat possible.

La coordinació entre cossos policials i les esculleres que ha d’instal·lar Adif per protegir la via del tren, també han estat temes destacats en la reunió que han mantingut a porta tancada la delegada del govern i l’alcalde. Cunillera ha assegurat que hi ha compromís per col·laborar conjuntament els dos temes.

En la seva visita a l’Ajuntament, Cunillera ha estat rebuda per diferents membres del membres del govern, així regidors d’altres formacions polítiques, amb qui ha conversat abans de signar el llibre d’honor.

 

Informa: S.Ruiz/ P.Andreu/ A.Gual