El Partit Popular reclama més informació sobre la gestió del Corte Inglés

El Partit Popular ha celebrat aquest matí un acte de campanya al costat del solar de Can Fàbregas. Els populars han posat de manifest avui, 15 de maig, que fa exactament 3 mesos que El Corte Inglés va demanar el retorn de l’ICIO, l’impost d’obres per valor d’1.5 milions d’euros que va pagar per ubicar el centre comercial al solar de Can Fàbregas.  L’alcaldable José Manuel López ha dit que és inadmissible que el govern no informi de si s’ha fet la gestió i recorda que a partir d’avui, en cas que no s’hagi fet, es començaran a demanar interessos incrementant així el deute.

Per altra banda López, ha recuperat la notícia d’Economía Digital que detalla tots els actius immobiliaris que el Corte Inglés ha posat en venda des de fa unes setmanes, dos a la província de Barcelona. El cap de llista, està convençut que el solar de Can Fàbregas pot estar en venda.

Els populars demanen més informació per part dels socialistes pel que fa a les gestions amb el Corte Inglés i es mostren preocupats perquè aquest afer pugui acabar costant més diners a la ciutadania.

Informa: J.Peñaranda