El Partit Popular inclourà la seguretat i el civisme com a punts principals en el seu programa

En la lluita contra la inseguretat i la falta de civisme, és on els populars creuen que “ hi ha la clau per fer de Mataró una ciutat millor.

Una idea que el partit  té en ment per aquest possible  nou mandat, sobretot en barris com Rocafonda o Cerdanyola.

Tot i això, el candidat del PP a l’alcaldia, José Manuel López assegura que “el problema no és exclusiu de barris com aquests” i que “aquesta situació  que ha començat de l’Avinguda Amèrica cap amunt, ja s’ha començat a estendre també per tota la ciutat”.

Algunes de les causes que el partit destaca serien la situació social i els índexs d’atur que en moltes ocasions deriven a problemes de delinqüència. Encara que López en destaca un de principal.
    
Entre les mesures que inclouen en el seu programa en destaquen quatre de principals. Ampliar amb 20 places més la plantilla del cos policial; oferir les competències sobre estrangeria i comerç il•legal al cos de la policia i la guàrdia civil respectivament.
I en matèria de vigilància i civisme, s’incorporaria  càmeres de seguretat, un millor enllumenat públic i 10 agents cívics encarregats de la neteja.

Diferent aspectes que segons José Manuel López ja s’haurien d’haver implementat en aquest últim mandat.

Laments que des del Partit Popular diuen “pretenen solucionar amb accions, perquè ja no hi ha prou amb l’actual taxa de prevenció.

 

Informa: G.Jimeno / O.Batlle