El Jovent Republicà de Mataró presenta la campanya 'Defensem-nos del capital'

La iniciativa vol denunciar la precarietat amb què viuen molts joves i trobar-hi solucions

La campanya "Defensem-nos del capital" iniciada pel Jovent Republicà de Mataró, vol posar en relleu com el capital econòmic determina la configuració de la societat i dificulta el desenvolupament de projectes personals dels joves. Aquesta tarda s'ha fet una roda de premsa per explicar les principals línies d'acció de la campanya que giraran al voltant de tres eixos: l'emancipació, la banca i el model econòmic local. Ho explica Carles Porta, regidor de jovent Republicà de Mataró

"Primer, lluitar per l'emancipació juvenil. En segon lloc, lluitar per aquestes grans corporacions com l'Ibex 35 i la banca convencional que escanyen a les classes populars. I, per últim, el model que volem per la nostra ciutat. Un model on la gent es pugui guanyar la vida, on els sectors productius tirin el carro i que hi hagi un alt valor afegit i una reindustrialització de la ciutat."

Porta assegura que malgrat la Covid-19 esperen poder arribar a tota aquella gent que se sent identificada amb la problemàtica i espera que es puguin arribar a prendre acords de ciutat per revertir la situació.

Informa: J.Peñaranda