El govern municipal nega cap acord amb Mataró Parc

Núria Moreno, regidora d’urbanisme i desenvolupament econòmic de Mataró
Fotografia: Mataró Audiovisual

La regidora d’urbanisme i desenvolupament econòmic de Mataró, Núria Moreno, nega que el govern hagi arribat a cap acord amb els propietaris del Mataró Parc sobre la futura ampliació del centre comercial. Tot i això, sí que reconeix que s’han iniciat converses entre Mataró Parc i els tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament. Unes converses que han de servir per trobar un model d’ampliació de Mataró Parc que sigui coherent amb la ciutat, tant pel que fa amb el model comercial com urbanístic. Ho explicava la mateixa Núria Moreno a micròfons de Mataró Audiovisual després de la segona reunió del grup de treball creat per estudiar el model de comerç de la ciutat.

Les converses entre Mataró Parc i els tècnics d’urbanisme, segons Moreno, ara mateix se centren en “cercar un dibuix que s’acosti al màxim possible als paràmetres establerts d’urbanisme i comerç”.  Un cop s’acabi aquesta tasca, assegura que el projecte es farà públic tant a la població com als grups municipals. De fet, les modificacions urbanístiques derivades de l’ampliació del Mataró Parc comportaran una modificació del Pla General d’Urbanisme, que s’haurà d’aprovar per majoria al Ple Municipal. Un punt, però, que encara no saben quan passarà pel Ple. Una ampliació del Mataró Parc, però, que en última instància també ha de tenir el vist-i-plau de les Direccions Generals de comerç i Urbanisme de la Generalitat.

Recordem que l’ampliació del Mataró Parc és un dels principals temes de debat de la taula de treball aprovada al ple del mes de juliol sobre el model comercial de la ciutat. Unes declaracions, les de la regidora d'urbanisme i desenvolupament econòmic, Núria Moreno, que arriben després que el portaveu d'ERC-MES, Francesc Teixidó, acusés el govern d'ignorar aquesta comissió  i tirar pel dret en les negociacions amb els promotors del Centre Comercial.

 

 

Informa: S.Ruiz