El govern dona un termini de 10 dies al nou cap de recursos humans per justificar el seu CV

Recursos Humans
El govern dona un termini de 10 dies al nou cap de recursos humans per justificar el seu CV

El regidor de Serveis Centrals Juan Carlos Jerez ha afirmat aquest matí, que el govern donarà un termini de 10 dies al nou cap de recursos humans de l’ajuntament, perquè acrediti algunes de les titulacions incloses dins el seu currículum. Així ho ha explicat també durant la Junta de Portaveus extraordinària celebrada aquest migdia, a petició de CiU, formació que va denunciar fa escassos dies, que el currículum d’aquesta persona contenia informació “falsejada”. En aquest sentit, Juan Carlos Jerez ha reconegut certes diferències entre l’expedient d’aquesta persona i el currículum que va presentar durant la comissió informativa. Tot i que aquesta formació addicional no és imprescindible per fer la feina que ara se li ha encomanat, el regidor afirma que se li ha demanat que acrediti aquestes titulacions per un tema d’ètica i coherència.

En total serien dos màsters, que el nou cap de recursos humans de l’Ajuntament no ha acreditat, tot i estar in closos dins el currículum de presentació que va ensenyar als diferents representats polítics durant la comissió informativa en la que es va donar a conèixer el seu nou càrrec. Des de la formació que va denunciar el cas, CiU, afirmen que fa un mes que estan demanant l’acreditació d’aquestes titulacions i si al final aquestes no es poden demostrar, no seria ètic que una persona amb aquests tipus de comportaments, afirmen, estigui al capdavant de l’àrea de recursos humans del consistori.

Per aquests motius CiU exigia el cessament del nou cap de recursos humans, cosa que seguirà fent a no ser que acrediti aquestes titulacions dins el termini marcat. Per altra banda  exigia la dimissió del gerent de l’ajuntament  Antoni Merino, que consideren, que si finalment es demostra que el currículum contenia informació falsa, aquest no hauria fet la feina que li pertoca. En aquest sentit des del govern consideren que això no és així, i que passi el que passi, ni el govern ni el gerent del consistori en són responsables. 

Informa: A.Gual/ O.Debat