El govern dissenya una nova organització política que treballi pels principals objectius de mandat

El govern dissenya una nova forma d'organització política al voltant de tres grans àmbits: la Presidència, Bona Governança i Estratègia amb Juan Carlos Jerez com a responsable; el de Qualitat Urbana i Benestar de la Ciutadania, encapçalat per Miquel Àngel Vadell; i l'àmbit del  Desenvolupament Urbà i Econòmic amb la regidora Núria Moreno al capdavant. L'objectiu és a partir d’aquí treballar pels principals objectius del mandat, un total de 15, entre els que hi ha la millora de prestació dels serveis públics, la transformació de l'administració, tenir una visió estratègica de ciutat amb horitzó al 2030 o vetllar per una ciutat més cívica i segura, entre d'altres. Una nova forma organitzativa que es va presentar en roda de premsa el passat divendres i que serà portada a ple per la seva aprovació aquest mateix dimarts.

Durant la mateixa roda de premsa, Sergi Morales, líder d'En Comú Podem, formació sòcia de govern dels socialistes, va voler remarcar la importància d'aquests 15 objectius de mandat, sorgits tots ells de l'acord al que van arribar totes dues formacions. Un objectius, que detalla, busquen la millora de la qualitat de vida dels mataronins i mataronines.

A part de les carteres que ostenten els 14 edils del Govern municipal per delegació de l’alcalde i que pengen d’aquests sub àmbits, una altra de les novetats que també està prevista és la delegació puntual d’assumptes vinculats a determinades polítiques públiques, ja siguin de caire territorial o sectorial. En aquest sentit hi destaquen delegacions específiques com la que ha d'impulsar el Pla integral de Rocafonda, la del Pla Integral de Cerdanyola o la del Pla d'impuls del Centre, entre d’altres.

Informa: A. Gual