El cos de la Policia Local comptarà amb 19 nous agents el mes de juliol

El cos de Policia Local haurà incorporat 19 nous agents el mes de juliol. Es tracta d'incorporacions que volen cobrir les vacants per jubilació. Precisament aquest dijous, l'alcalde de Mataró David Bote, la regidora de Seguretat Anna Villarreal i l'intendent en cap de la Policia Local Mateo Sánchez, han donat la benvinguda oficial a 6 nous agents que ja han començat el seu servei a Mataró. Aquests agents s'han incorporat al cos procedent de cossos policials d'altres municipis. Les 13 places restants van ser d'oposició lliure i encara que alguns dels candidats ja s'han incorporat a la feina, la resta estan fent la formació  a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i començaran a treballar el proper mes de juliol.

Pel que fa a les tasques que hauran de realitzar aquests agents van enfocades principalment a reforçar la presència del cos policial als carrers. D'altra banda, i també en aquest mateix sentit, l'Ajuntament està estudiant la manera de rellevar als agents de les tasques administratives de la comissaria. Feines que entomarien professionals que no fossin policies i així es garantiria més agents al carrer.

Les 19 incorporacions que tindran lloc fins al mes de juliol al cos de la Policia Local cobreixen les jubilacions que hi va haver durant l'any passat. Al llarg d'aquest any, hi ha més agents que estan acabant els seus anys de serveis i per tant s'està elaborant una previsió de quantes places caldrà cobrir.

Informa: C.Sánchez