El consens assenyala Triadó com a nou president del Consell Comarcal

L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, es postula com a nou president del Consell Comarcal del Maresme. Així ho deixa entreveure la Federació del Maresme del PSC en un comunicat on dona el seu suport al convergent.

Josep Triadó és conseller delegat de Medi Ambient i el representant del Consell Comarcal a l’Associació Catalana de Municipis, a l’Agència Catalana de l’Aigua i al Consell per l’Ús sostenible de l’Aigua. És el candidat que genera més consens entre les formacions que tenen representació a l’ens comarcal i substituiria Miquel Àngel Martínez que, recordem, va dimitir arran d’una gravació que el relacionava amb l’ús de material municipal per a unes obres a casa seva.

En el comunicat, els socialistes del Maresme expliquen que han optat per Triadó  perquè consideren que és el conseller que manté el perfil polític més obert al pacte amb la resta de forces. De fet, a nivell municipal, ha pactat com a alcalde amb PSC i ERC. Està previst que el relleu a la presidència es faci efectiu el proper dimarts, 17 de juliol, en un ple extraordinari.  

D’altra banda, els PSC mantindrà la vicepresidència tercera del Consell Comarcal de la mà de la regidora de Palafolls Dolors Agüera. A més, la regidora d’Alella Glòria Mans cobrirà la vacant de conseller que ocupava el regidor mataroní desaparegut Joan Vinzo.

Informa: L.Cera