El Consell Comarcal del Maresme presenta el nou cartipàs

El nou cartipàs del Consell Comarcal contempla dues vicepresidències per Junts per Catalunya i una per ERC. El conseller de Junts per Catalunya Joaquim Arnó torna a ser vicepresident primer de l’ens, càrrec que ostenta des del novembre del 2016. A més, en aquest mandat també portarà l’àrea de Planificació Estratègica del Consell Comarcal. La republicana Maite Viñals serà la vicepresidenta segona i portaveu del Govern, i s’encarregarà de les relacions institucionals. La tercera vicepresidència l’ostentarà Laura Martínez, de Junts per Catalunya, que també ocuparà l’àrea de Promoció Econòmica. 

Pel que fa a la resta de serveis del nou govern comarcal, ERC dirigirà les àrees de Serveis municipals i planificació, Equitat i acció social i Servei a les persones, amb Andreu Bosch, Meritxell Romero i Marc Bosch al capdavant de cadascuna d’elles respectivament. Junts per Catalunya s’ocuparà també de Medi ambient i canvi climàtic i Serveis generals i d’oganització i recursos humans, amb Montserrat Garrido i Estanis Fors.

Tot això sota la direcció del republicà Damià del Clot, que recordem va ser investit president del Consell Comarcal el passat 19 de juliol.