El Casal de l'Aliança s'omple en la presentació de la Crida Nacional

El Casal de l’Aliança s’ha omplert aquest divendres al vespre en la presentació de La Crida Nacional per la República a Mataró. Es tracta d’un moviment a favor de la unitat sobiranista i la Republica, una proposta sorgida sota el paraigua de Junts per Catalunya que reclama diàleg i unió. A hores d’ara la iniciativa es va expandint pel territori català però serà el proper 26 de gener quan començarà a caminar a través del Congrés constituent.  

Gemma Geis, portaveu de la Crida Nacional i diputada de Junts per Catalunya, ha assegurat que Mataró és un lloc més on el moviment està sent molt ben rebut i que se suma a la crida per la unitat. D’altra banda ha assegurat que, si bé la Crida ha nascut com un moviment, si hagués d’agafar una direcció més política s’hauria de decidir des del conjunt. Un moviment que té com a voluntat dissoldre’s un cop aconsegueixin l’objectiu de la República.

L’acte ha comptat amb la presència d’Agustí Colomines, impulsor de La Crida, i de Gorka Knörr, cantautor i polític basc. També s’ha comptat amb els testimonis de Carles Puigdemont i de Jordi Sánchez, expresident de l’ANC. Tots ells donen suport al moviment.