×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

ECP Mataró vol destinar un 5% del pressupost municipal a promoció d'habitatge social

A més de la generació d’ocupació a la ciutat, una de les prioritats d’En Comú Podem Mataró és l’aposta per l’habitatge social i públic. Aquesta temàtica ha estat la que els comuns han volgut posar sobre la taula aquest dimecres al Casal de barri Les Esmandies. Ho han fet amb l’alcaldable per la formació a Mataró, Sergi Morales, acompanyat de Ricard Fernández, responsable de política d’habitatge a l’Ajuntament de Barcelona, Concha Abellán, diputada al Parlament per Catalunya En Comú Podem i Sebastián Tenés, membre de la secció local de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Els comuns han recordat que volen que es faci afectiu l’acord del Ple Municipal en el que es va aprovar destinar el 30 per cent dels habitatges de nova construcció es destini a habitatge social i, com a conseqüència, a preus assequibles.

En Comú Podem Mataró ha aprofitat per destacar que volen lluitar perquè en el proper mandat es destini el 5 per cent del pressupost municipal a la promoció d’habitatge social. També han parlat de la creació d’una bossa d’habitatge pública, de l’actuació de l’Ajuntament davant els llogaters que no compleixen les normes i dels banc o entitats financeres que tenen pisos buits i que, segons la formació, especulen amb els ciutadans.

 

Informa: M.Gómez