ECP Mataró presenta un programa centrat en les persones

En Comú Podem Mataró ha engegat amb força la campanya electoral. La formació que lidera Sergi Morales ha presentat les prioritats de la seva programa. Una dotzena de punts entre els que destaquen les qüestions socials, perquè segons Morales es tracta de resoldre els problemes de la gent: feina, habitatge o tenir una ciutat més neta i segura. Els comuns volen promoure habitatges socials i aconseguir que el 30% de les promocions privades de nova construcció i rehabilitació siguin assequibles. Morales també ha destacat la creació d’una regidoria de feminisme i LGTBI+ per impulsar i coordinar polítiques d’igualtat, així com un model de seguretat de la Policia Local de Barri basat en la intervenció comunitària i de proximitat.

Un programa, segons Morales, enfocat en “resoldre els problemes de la gent comuna” i millorar el dia a dia dels mataronins.

Més enllà de les qüestions socials, En Comú Podem Mataró també aposta per crear un nou centre d’Arts Escèniques i la creació d’una funerària municipal. També destaca un servei municipal d’odontologia i la posada en marxa de la biblioteca Cirera-Molins.

 

Informa: M.Rodríguez