×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

ECP Mataró aposta per centralitzar el Servei d’Ocupació i municipalitzar serveis

Centralitzar els punts del Servei d’Ocupació de Mataró en una sola seu és una de les propostes d’En Comú Podem Mataró en matèria d’ocupació. Així ho han explicat aquest matí el número 1 de la llista, Sergi Morales, i la número 3, Alejandra Lara, en un acte de campanya al TecnoCampus. La idea, segons Lara, és crear un nou servei anomenat Mataró Activa situat en un sol espai que disposi de superfície suficient per oferir un servei formació professionalitzadora a banda del servei d’orientació. També volen dotar de més pressupost el Servei d’Ocupació perquè pugui aplicar polítiques actives pròpies i no dependre dels programes d’administracions superiors. Morales també ha explicat que volen municipalitzar o establir un acord publico-privat amb serveis com la recollida de la brossa, el Mataró Bus o l’Atenció Domiciliària.

En Comú Podem Mataró també defuig de planificar Mataró en funció dels “lobbys econòmics” i per tant es mostren contraris a instal·lacions o ampliacions de grans centres comercials fora de la trama urbana. En aquest sentit, diuen que prefereixen reforçar els eixos comercials a cel obert de la ciutat.

Sobre el TecnoCampus, Lara ha explicat que volen que esdevingui a mig termini una universitat pública i de referència no només per la província sinó també per tota Catalunya. Per això, entre d’altres, proposen reformular les beques del TeconoCampus dotant-les de més pressupost i més publicitat.

 

Informa: S.Ruiz