Dos membres d'En Comú Podem Mataró, a la cúpula del partit a Catalunya

La regidora d’En Comú Podem Sarai Martínez passa a formar part del nou Consell Ciutadà de Podem Catalunya. Martínez, juntament amb Pedro Sáez, també membre de Podem Mataró, han estat escollits en les primàries  del partit. Sarai Martínez i Pedro Sáez formaven part de la candidatura liderada per Conchi Abellán, que ha estat proclamada Coordinadora general de la formació, amb gairebé el 65% dels vots. Abellán, nova líder del partit a Catalunya, és mataronina de naixement tot i que sempre ha viscut a Barcelona.

Sarai Martínez, regidora d’Habitatge a l’Ajuntament de Mataró, ha estat la vint-i-cinquena candidata més votada en aquest procés de primàries. Per la seva banda, Pedro Sáez ha estat el 8è candidat més votat en aquestes primàries de Podem Catalunya. Milita a Podem des dels inicis del partit i participa al cercle de Podem Mataró, així com a En Comú Podem Mataró. 

A banda de Martínez i Sáez, tres membres més de Podem Mataró han estat escollits en aquestes primàries com a membres de la Comissió de Garanties Democràtiques de Podem Catalunya: Anna María Jimenez, José Porras  i Ramón Torres.