Diversos talls a carrers provoquen retencions a diferents punts de Mataró

Afectacions a la mobilitat per els talls de carrers produïts arran de diverses obres que s’estan fent a dia d’avui a varis punts de la ciutat. La gran majoria d’aquestes alteracions al trànsit venen provocades pels treballs d’instal·lació del dipòsit d’aigua de la Ronda Bellavista. El passat dia 17 es va iniciar una nova fase d’aquestes obres que han deixat tallada l’avinguda Puig i Cadafalch, entre els carrers Ramon Berenguer III i l’avinguda Gatassa, i l’accés a la ronda O’Donnell des de la Plaça Granollers. Una plaça Granollers des de la qual també està limitat el trànsit cap a l’avinguda Puig i Cadafalch, que només consta d’un sentit direcció Argentona i la Ronda Prim, que es manté amb un carril per sentit de la marxa.

Properament, aquestes obres també implicaran el tall a la circulació de vehicles de la ronda Bellavista i un nou tram de l’avinguda Puig i Cadafalch, entre el carrer de Burriac i el passatge d’Olot.

Aquest matex porjecte també ha provocat, que des del passat 16 de juliol El Camí del Mig, entre el Camí del Sant Crist i la Via Sèrgia, està tallat al trànsit en sentit Barcelona. S'espera que a finals de setembre es pugui reobrir a la circulació.

Pel que fa a les obres d’urbanització de l’Eix Herrera, també hi ha a dia d’avui talls al carrers de Floridablanca, d’Antoni Viladomat i d’Enric Prat de la Riba.

D’altra banda, també hi ha tallats al transit dos ramals de la sortida Mataró Oest de la C-32 direcció Torrent de les Piques i direcció Riera de Cirera. Aquest tall de trànsit és a causa dels treballs d’ampliació de la galeria de serveis dels vials de l’autopista per on Aigües de Mataró té l’accés a part de la xarxa. D’aquesta manera, els vehicles que circulin per l’autopista en sentit Girona, només podran utilitzar aquesta sortida per dirigir-se cap a la ronda dels Països Catalans o cap a la Via Europa. Per accedir a l’Hospital de Mataró des de la C-32 en sentit Girona, es recomana fer el canvi de sentit a la sortida Mataró Nord.

Totes aquests talls també comporten afectacions a diverses línies del Mataró Bus.