David Lloveras, nou regidor de VOLEMataró

El consistori mataroní ja compta amb un nou regidor per part de la formació de VOLEMataró. Es tracta de David Lloveras, que en la sessió del Ple de febrer d’aquest dijous ha pres possessió al seu nou càrrec. Després que la regidora no adscrita Anna Maria Caballero renunciés a la seva cadira, la formació dels liles ha pogut recuperar el regidor. Lloveras, que ha rebut la insígnia com a regidor per part de l’Alcalde de la ciutat, David Bote, ha recordat que aquesta incorporació al partit és “un reconeixement” de cara a la tornada a “la normalitat democràtica” que, diuen, es va donar a les urnes.

A tres mesos de les eleccions municipals Lloveras ha volgut recordar la feina que ha fet el partit i les línies d’actuació amb les que treballarà aquests últims mesos abans dels comicis. Segons ell continuaran amb la defensa de l’habitatge i els serveis socials, incidint en temes de mobilitat i endinsant-se en la promoció de les activitats culturals del municipi.

L’entrada de David Lloveras al Ple ha tornat a provocar un canvi de cadires important al Saló de Sessions que ha afectat a bona part de les formacions polítiques.

Informa: M.Gómez / J.Peñaranda / P. Villà