David Bote, disposat a repetir com a candidat pel PSC a les properes municipals

L'alcalde David Bote es mostra disposat a repetir com a candidat pel PSC de cara a les properes eleccions municipals. Així ho ha explicat durant un entrevista al programa d'aquesta casa el Mirador, quan es compleixen precisament, 3 anys de les passades eleccions municipals. Bote s'ha mostrat il·lusionat per poder seguir optant a l'alcaldia, una decisió que es prendrà però durant les primàries del partit, previstes de cara a la tardor.  

Aquesta ha estat una de les diverses temàtiques sobre les que ha parlat l'alcalde de la ciutat durant l'entrevista d'aquest matí. Pel que fa a l'actual moment de tensió política que s'està vivint, s'ha reafirmat en la seva voluntat de mantenir la neutralitat de l'Ajuntament com a institució, un fet, que considera imprescindible per tal mantenir la societat mataronina cohesionada.

En referència a la carta que ha fet arribar el Delegat del Govern Enric Millo a tots els alcaldes de Catalunya, on demanava preservar la neutralitat dels espais públics, des de l'Ajuntament afirmen haver rebut aquesta carta aquest mateix matí i que encara no han tingut temps d'analitzar-la.

 

Informa: C.Salad/ A.Gual