Daniel Hurtado, primer secretari de les Joventuts Socialistes del Maresme

El regidor mataroní va ser escollit per liderar l'executiva de la JSC del Maresme en un congrés celebrat el passat 3 de juliol al Masnou

El regidor de l'Ajuntament de Mataró, Daniel Hurtado, ha estat escollit com a primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya al Maresme. Hurtado, actualment regidor delegat de Ciutat Intel·ligent i de Joventut i Emancipació juvenil al consistori mataroní, va ser seleccionat per liderar les joventuts del seu partit a la comarca en el VII Congrés celebrat el passat 3 de juliol a la Sala Joan Comelles del Masnou. La seva candidatura era l'única que es va presentar per optar al càrrec i va comptar amb un ampli suport entre la militància.

Durant el Congrés, el ja nou primer secretari va explicar les 5 bases principals del seu projecte polític: la formació, l'ocupació, l'habitatge, la igualtat i la lluita contra el canvi climàtic.

Acompanyen a Daniel Hurtado en aquesta nova executiva: Edgar Fernández com a viceprimer secretari i secretari de Formació; Eugenia Di Pólito com a secretaria d'Organització; Maria Llarás com a secretaria de Política Municipal; Josep Maria García com a secretari de Comunicació; Carla Mena, que ocupa el càrrec de Secretaria d'Acció Climàtica i Iria Roldan, que és secretaria d'Igualtat.

Tags: