Cues per votar a Mataró en les primeres hores del 28A

votacions

Des de les 9 del matí, més de 87 mil mataronins estan cridats a les urnes per triar els seus representants polítics al Congrés dels Diputats i al Senat.

Molta gent ha aprofitat per votar a primera hora en aquestes Eleccions Generals marcades per la incertesa. La sensació en les primeres hores és d’una alt índex de participació a la ciutat, amb cues en alguns col·legis.          

La importància d’anar a votar a totes les eleccions és bàsic, així ho manifesten alguns dels veïns que han exercit el seu dret a vot aquest matí. Lourdes Alonso, remarca que s’ha de votar tot i que aquest cop reconeix que ho ha tingut difícil  per decidir-se per una de les opcions. Per la seva part, Regina Rigau, creu que avui és més important votar per l’estat de repressió diu que viu Catalunya, amb líders polítics a la presó i a l’exili. Edga Campoy, per la seva part, reclama una classe política que es preocupi pels problemes que realment interessen a la ciutadania.

En aquestes Eleccions Generals Mataró compta amb 116 meses electorals repartides entre 31 col·legis i es pot  fins a les 8 del vespre. 

Informa: O.Debat/ J.Méndez