Cuéllar (CUP): "El moment més tens del mandat es va viure els dies previs a l'1-O"

El líder del grup municipal de la CUP Júli Cuéllar considera que els fets al voltant de l'1 d’octubre a Mataró van  representar un abans i un després en les relacions entre la seva formació i el grup de govern (PSC). Així ho ha afirmat en l'entrevista de balanç de mandat feta des de Mataró Audiovisual. El fet que l'alcalde decidís no cedir cap local municipal perquè s'hi poguessin fer les votacions afirma que va representar "un trencament de tots els ponts de diàleg amb el PSC". Cuéllar considera que amb aquell gest es va anar en contra de l'opinió majoritària del ple municipal i es van desoir els requeriments de la Generalitat.

Per altra banda el cap del grup de la CUP també parla de l'aprovació definitiva als pressupostos i el seu vot negatiu. En aquest sentit afirma que el marc pressupostari d'aquest 2019 és el mateix que el de la resta de mandat, on gran part dels diners van destinats a amortitzar deute i que això impedeix destinar diners a situacions d'emergència o necessitat.

En aquest mateix context afirma que la seva formació es va desmarcar del Pla Estratègic Mataró 2022, un pla que consideren, serveix per emplaçar a més endavant inversions que ja se sap a dia d'avui que són necessàries.

 

Informa: A.Gual