Cristina Sancho, alcaldable per Ciutadans a Mataró

Cristina Sancho

Cristina Sancho, serà la cap de llista per Ciutadans a les eleccions municipals del 26 de maig. Sancho, de 43 anys, és llicenciada en ciències polítiques i de la administració per la Universitat Pompeu Fabra i també en administració i direcció d’empreses per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estudiat un màster en direcció financera i comptabilitat i un altre d’administració d’empreses que va cursat a ESADE.

A nivell professional, Cristina Sancho treballa com assessora financera i empresarial.  La candidata ha assenyalat, en un comunicat enviat pel partit, que Mataró té l’oportunitat de convertir-se en un dels motors empresarials de Catalunya. També aposta per polítiques d’integració als barris, a través de l’educació, la cultura i l’esport que diu Sancho, comportaran una millora de la seguretat i convivència a Mataró.

La formació que Cristina Sancho encapçalarà ara, Ciutadans, va entrar per primer cop a l’Ajuntament de Mataró l’any 2015 amb tres regidors.

El partit anunciarà properament la resta de la llista electoral en una presentació pública.

El seu marit, Carlos Aguilar, es presenta a les llistes de la mateixa formació com a número 7 per Barcelona a les eleccions generals del 28 d’abril.