Convenció municipal del PSC amb les eleccions municipals a l'horitzó

Convenció municipal del PSC

Convenció municipal del PSC. A poc més d'un any per a les eleccions municipals, els socialistes mataronins s'han trobat per a debatre sobre les ciutats; en la seva realitat actual a Europa i també en els seus reptes de futur.

Moment en que, l'actual alcalde i probable candidat socialista a les properes eleccions municipals, David Bote, ha desgranat algunes línies polítiques de futur. Segons Bote, la primera tasca és treballar contra la crisi econòmica i les incerteses que, encara a dia d'avui, genera

Durant la trobada, que va tenir lloc durant tot el dissabte al matí a Can Marfà, es van portar a terme diverses ponències i taules rodones.

Els reptes de la globalització: Europa, Socialdemocràcia i Economia va reunir l'assessora al Parlament Europeu Laura Ballerín, i Ignaci Urquizu, Doctor Europeu en sociologia.

L'objectiu, segons el primer secretari del partit a Mataró Juan Carlos Jerez, és reflexionar abans de la preparació de la campanya electoral per a les municipals.

L'acte també ha comptat amb l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat Núria Marín que va ser la protagonista d'una altra de les ponències.